Onze Medewerkers

Huguette Broers

Huguette Broers

Office manager

 

Mijn naam is Huguette Broers. Ik ben werkzaam als office manager en ik wil me graag even nader aan u voorstellen.

Na mijn Schoevers-opleiding tot afdelingssecretaresse ben ik in 1985 in de transportsector terechtgekomen waar ik ruim 15 jaar werkzaam ben geweest. Eerst als planner, later als accountmanager.

In 2001 ben ik als secretaresse begonnen bij Rotterdam Painting Consultants BV. Na het behalen van mijn BKB-diploma is het accent verschoven naar de financiële administratie.

In 2013 ben ik vanaf het prille begin betrokken geweest bij de start van Dutch Coating Consultants. De financiële administratie is nog steeds een belangrijk deel van mijn dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast coördineer ik alle kantoor gerelateerde werkzaamheden.

Werken bij DCC is voor deze veelzijdige duizendpoot nog elke dag een klein feestje. Het is een leuk bedrijf met een fijne werksfeer en geweldige collega’s.

Mijn contactgegevens zijn als volgt:

Email: info@dcc-training.com

Telefoon: 088-1167333

Bianca Piersma-Van den Brom

Bianca Piersma-Van den Brom

Administratief medewerker

 

Mijn naam is Bianca Piersma-Van den Brom, getrouwd en moeder van twee zoons.

Ik ben sinds 1 september 2016 werkzaam als administratief medewerker bij Dutch Coating Consultants en wil me graag even aan u voorstellen.

Na ruim 15 jaar gewerkt te hebben in de kinderopvangbranche en alle facetten daarin te hebben meegemaakt, was ik erg toe aan een nieuwe uitdaging.

Deze uitdaging heb ik gevonden bij DCC. De wereld van “de verfpolitie” is mij geheel onbekend dus uitdagingen genoeg. Ik zal alle kantoor gerelateerde werkzaamheden voor mijn rekening nemen, samen met mijn collega Huguette Broers.

Met een kleine club professionele, gemotiveerde en zeer getalenteerde collega’s wordt het zeker weten een toptijd bij Dutch Coating Consultants.

Mijn contactgegevens zijn als volgt:

Email: info@dcc-training.com

Telefoon: 088-1167333

Remy Vermeulen NACE CIP Level 3 #12466

Remy Vermeulen NACE CIP Level 3 #12466

Consultant

 

Mijn naam is Remy Vermeulen, ik ben woonachtig in Breda.

Na mijn opleiding aan de schilderschool Sint Lucas ben ik verder gaan studeren tot docent schilderen aan de PTH in Eindhoven. Tijdens mijn studie ben ik aan de slag gegaan als vakdocent aan het ROC in Tilburg.

Na de studie ben ik werkzaam geweest voor TNO Advies als trainer kwaliteitszorg in de schildersbranche. Vanaf 1997 ben ik met veel plezier werkzaam geweest bij een bekend inspectiebureau uit Rotterdam.

Hier ben ik gestart als junior inspecteur (manusje van alles) en heb me in de loop van de jaren gespecialiseerd in training en advies, offshore inspecties, status inspecties voor petrochemie en het maken van bestekken.

Inmiddels ben ik een gekwalificeerd Nace instructeur. Met Wim en Erik organiseren wij jaarlijks diverse trainingen in zowel Nederland als het buitenland.

Mijn contactgegevens zijn als volgt:

Email: info@dcc-training.com

Telefoon: 088-1167333

Wim Bonestroo NACE CIP Level 3 #8501

Wim Bonestroo NACE CIP Level 3 #8501

Consultant | Mede-eigenaar

 

Mijn naam is Wim Bonestroo. Ik ben de mede-eigenaar en mede-oprichter van Dutch Coating Consultants BV.

Ik zit sinds 1983 in het vak. Mijn eerste baan als coating inspecteur voor een verfleverancier in Saoedi Arabië. Daarna heb ik bijna 9 jaar gewerkt als technisch adviseur bij Fortis Coatings. In 1993 ben ik in dienst getreden bij Rotterdam Painting Consultants BV alwaar ik werkzaam was als technisch manager en directeur. Eind 2012 hebben Huguette, Erik en ik de sprong gewaagd en werd DCC BV opgericht.

Naast het uitvoeren van inspecties houd ik me ook bezig met schade expertises en het ontwikkelen en implementeren van onderhoudsstrategieën, opleidingen en consultancy. Net als mijn collega Erik, ben ik sinds 2001 NACE CIP instructeur voor het NACE CIP certificeringsprogramma.

We vinden het belangrijk om dicht bij onze klanten te staan. Dat zorgt er voor dat we snel kunnen werken, gemakkelijk in kunnen spelen op veranderingen en onze gecombineerde kennis en ervaring optimaal kunnen inzetten. Voor mij persoonlijk is dit een geweldig vak waarin ik nog elke dag word uitgedaagd.

Mijn contactgegevens zijn als volgt:

Email: info@dcc-training.com

Telefoon: 088-1167333

Erik Boer NACE CIP Level 3 #8500

Erik Boer NACE CIP Level 3 #8500

Consultant | Mede-eigenaar

 

Mijn naam is Erik Boer. Ik ben werkzaam als consultant, tevens mede-eigenaar en wil me graag even aan u voorstellen.

Na een opleiding op de nationale schilderschool (NIMETO Utrecht) ben ik als onderdeel van stage bij Rotterdam Painting Consultants BV begonnen op 19 jarige leeftijd. Ik heb tot eind 2012 (meer dan 22 jaar) bij dit bedrijf met veel plezier gewerkt maar vond dat het tijd werd voor een nieuwe start.

Samen met mijn collega’s Huguette Broers en Wim Bonestroo hebben wij Dutch Coating Consultants BV opgericht en zijn op 1 januari 2013 officieel gestart. Al snel kwamen de (oud)collega’s Wim Mul, François Beyerlein, Jan Plaizier, Michael Voolstra, Ronald Schillemans, Remy Vermeulen, John Borgers en Mathijs van Ditshuizen de gelederen versterken.

Inmiddels kunnen we concluderen dat we onze plek in de conserveringsmarkt hebben gevonden en we zijn er trots op dat onze klantenlijst inmiddels gestaag is gegroeid.

Persoonlijk leg ik mij toe op het begeleiden van conserveringsprojecten, het schrijven van specificaties en het verzorgen van trainingen.

Ik ervaar ons werk als het leukst denkbare beroep. Iedere dag weer ga ik met plezier naar kantoor, een klant of een nieuwe uitdaging.

Mijn contactgegevens zijn als volgt:

Email: info@dcc-training.com

Telefoon: 088-1167333